Nieuws

28 maart 2019

DALI druk-/draaidimmer 2063: 100mA output signaal

Met de ontwikkeling van de DALI druk-/draaidimmer met ingebouwde voeding speelt Tradim in op de groeiende markt voor DALI lichtmanagement systemen.   Voordelen De belangrijkste kenmerken van model 2063 zijn, naast de gunstige prijsstelling: –een signaal output van 100mA (!) waardoor maximaal 50 gebruikers kunnen worden aangestuurd.  -er kunnen maximaal 4 dimmers worden verbonden, waarvan er 2 passief zijn.  -dimbereik van 1-100%. -geheugen functie om minimum dimstand in te stellen.   Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lees verder

23 oktober 2018

LED muurdimmer 2485H: uitstekend in kwaliteit en prijs

Onze nieuwste ontwikkeling: de led-muurdimmer 2485H. Door de toepassing van  een nieuwe dimtechniek  heeft de dimmer een uitstekende match met veel dimbare lichtbronnen. En dat hebben wij uiteraard uitgebreid getest.    Daarnaast is de prijs/kwaliteit-verhouding van deze dimmer zeer interessant!   De 2485H is  geschikt voor een vermogen van 3-150W/VA ,  is makkelijk in te stellen door de keuze uit 3 dimprofielen en toepasbaar in een hotelschakeling.   Mocht je meer informatie willen over dit type dimmer, neem gerust contact met ons op.

Lees verder

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Onze enkelvoudige LED muurdimmer (model 2490HP) heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen.

Deze dimmer dimt ruim 90% van de dimbare LED lampen die te koop zijn.

 

Ook in 2019 investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe (smart) dimtechnieken en dimmer- producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

Bekijk de oplossing!