Nieuws

23 oktober 2018

Led muurdimmer 2485H

Een nieuwe noviteit is de led-muurdimmer 2485H. Door de toepassing van  een nieuwe dimtechniek  heeft deze dimmer een zeer goede match heeft met veel dimbare lichtbronnen. Daarnaast is de prijs/kwaliteit-verhouding van deze dimmer zeer interessant!   De 2485H is  geschikt voor een vermogen van 3-150W/VA ,  is makkelijk in te stellen d.m.v. 3 profielen en toepasbaar in een hotelschakeling.   Mocht je meer informatie willen over dit type dimmer, neem gerust contact met ons op.

Lees verder

23 oktober 2018

Nieuwe lijn led (filament) vloer- en snoerdimmers

Naast de succesvolle led (filament) vloer- en snoerdimmer in de 6220X-serie  en de 63103X-1 serie zijn nu ook de 6420X serie en de 6430X serie toegevoegd  aan het assortiment.    Deze compacte led (filament) vloer- en snoerdimmer zijn leverbaar in twee versies. Met aansluitterminals of met kabels. De dimmer heeft een soft-click aan/uit knop waarmee ook gedimd kan worden, en is voorzien van een geheugenfunctie.   Ook deze dimmers zijn eenvoudig in gebruik, snel te installeren en makkelijk in te stellen op het gewenste (minimale) lichtniveau.  

Lees verder

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete muurdimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Onze enkelvoudige LED muurdimmer (model 2490HP) heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen.

Deze dimmer dimt ruim 90% van de dimbare LED lampen die te koop zijn.

 

Ook in 2018 investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe (smart) dimtechnieken en dimmer- producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

Bekijk de oplossing!