Nieuws

Word jij de commerciële spin in het web die ons team verstrekt?

Tradim: dé Nederlandse lichtdimmer specialist

Wij leveren al bijna 15 jaar dim-  en  LED-oplossingen  aan  de  zakelijke  markt  (B2B).  Onze klanten zijn  elektrotechnische groothandels, bouwmarkten en fabrikanten van verlichtingsarmaturen. De afzetgebieden zijn Nederland, Duitsland en België.

 

Internationaal actief

Tradim is uniek in dimtechniek. Om de beste dimoplossingen voor LED verlichting te ontwikkelen wordt intensief samengewerkt met fabrikanten van bekende A-merken van verlichting. De ervaringen worden vertaald in betaalbare, eenvoudig installeerbare en simpel bedienbare dimmer-producten.

 

Ben jij die spin in het web voor ons team?

Wij zijn een sterk groeiende en creatieve organisatie in een dynamische branche. Daardoor is er nu ruimte voor uitbreiding van het team. Ben jij de Commercieel Technische medewerker Binnendienst die het een uitdaging vindt om klanten, processen en producten te verbinden? Dan zit je bij Tradim goed! Klik hier voor meer informatie

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Onze enkelvoudige LED muurdimmer (model 2490HP) heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen.

Deze dimmer dimt ruim 90% van de dimbare LED lampen die te koop zijn.

 

Ook in 2019 investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe (smart) dimtechnieken en dimmer- producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

Bekijk de oplossing!