Nieuws

Led (filament) dimstabilisator – LEDDS6001

Led filament lampen hebben de uitstraling van de ouderwetse gloeilamp, maar met een unieke led gloeidraad. De led filament lamp is uitermate geschikt voor decoratieve en sfeervolle armaturen.

 

De meeste huidige led dimmers zijn niet geschikt voor het dimmen van led filament. Deze geven een instabiel lichtbeeld tijdens het dimmen van de led filament lamp. Onze Tradim 2490HP (i.c.m. onze led filament dimstabilisator – LEDDS6001) maakt het mogelijk om (dimbare) led filament lampen moeiteloos te dimmen, zodat er een sfeervol en stabiel lichtbeeld gecreëerd kan worden.

 

Benieuwd met welke dimoplossing de dimstabilisator het beste functioneert?

Raadpleeg onze dimwijzer.

 

Wilt u aanvullende informatie? Neem gerust contact met ons op.

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Onze enkelvoudige LED muurdimmer (model 2490HP) heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen.

Deze dimmer dimt ruim 90% van de dimbare LED lampen die te koop zijn.

 

Ook in 2019 investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe (smart) dimtechnieken en dimmer- producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

Bekijk de oplossing!