Nieuws

Bij leds draait het om de Power Factor

Wat zijn de nadelen van een slechte Power Factor, waar moet je op letten bij aanschaf van led verlichting, en wat is nu eigenlijk de beste dimoplossing voor led?

Vincent Arentz geeft uitleg en antwoord in het artikel, gepubliceerd in de klusvisie van April 2017, waarin aandacht werd besteed aan het belang van de Powerfactor.

 

 “Wat vakmensen te weinig beseffen, is dat de PF, de Power Factor, een belangrijke waarde   is waar je rekening mee moet houden”.

 

Download het volledig artikel hier.

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Om u een duidelijke uitleg te geven over het aansluiten van onze dimmers, hebben wij instructie video’s voor u opgenomen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe onze producten dienen te worden aangesloten. Klik hier om deze video’s te bekijken. 

 

Ook in 2020 investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe (smart-) dimtechnieken en dimmer-producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

Bekijk de oplossing!