Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

Traditech BV, gevestigd in het Gelderse Didam, levert al bijna 15 jaar dim- en LED-oplossingen aan de zakelijke markt (B2B). De afzetgebieden zijn Nederland, België, en Duitsland. Onze activiteiten zijn georganiseerd rondom 2 merken met elk hun eigen teams:

  • Tradim: de missie is de markt voorzien van dimoplossingen voor alle soorten lichtbronnen. Focus op de DHZ-markt, de professionele markt (technische groothandel), geselecteerde webshops en producenten van verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Tradim® is alleen actief in de B2B markt. 
  • Tralert: de missie is via het toepassen van LED technologie een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid en veiligheid van verkeersdeelnemers. Afnemers zijn truck- en trailer parts dealers, trailerfabrikanten en carrosseriebedrijven, de automotive markt (12V), de agri-sector en de infra-sector. Meer weten? Kijk op www.tralert.nl

 

Traditech BV. is een ambitieuze en sterk groeiende organisatie, werkzaam in dynamische branches.

 

Op dit moment is er bij Tradim ruimte voor:

 

  • een financieel administratief medewerker, 24 tot 32 uur 
  • een logistiek medewerker, 24 tot 32 uur 

 

Wil jij ons team komen versterken met jouw enthousiasme, inzet en betrokkenheid?  Klik op onderstaande linken voor meer informatie of om direct te solliciteren! 

 

Klik hier om te solliciteren voor de functie van financieel administratief medewerker.

 

Klik hier om te solliciteren voor de functie van logistiek medewerker.

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Onze nieuwste ontwikkeling is de led muurdimmer model 2489H met een vermogen van maar liefst 500W/VA. Perfect voor het dimmen van veel lichtbronnen zoals in ontvangstruimten, hallen, kantoren (led panelen) of designverlichting.

Deze dimmer dimt ruim 90% van de dimbare LED lampen die te koop zijn.

 

Ook in 2020 investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe (smart-) dimtechnieken en dimmer-producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

Bekijk de oplossing!