Over Ons

 

 

Tradim® – uniek in dimtechniek!

Tradim®: het dimmermerk van Traditech

Sinds de oprichting in 2005 maakt Traditech naam als ontwikkelaar, producent en leverancier van producten die van dim- en LED technologie gebruik maken. Onder de merknaam Tradim®, leveren wij dimmers (inbouw, muur, snoer, vloer), transformatoren en LED drivers aan de elektrotechnische groothandel en producenten van verlichting.

 

Ontwikkelen

Met een eigen R&D afdeling in Nederland en Azië ontwikkelen we continue nieuwe producten voor de consumentenmarkt. We leveren daarin maatwerk; door de korte lijnen en intensieve samenwerking met onze afnemers vertalen wij elke vraag in een gewenst eindproduct.

 

Onze missie

Tradim® staat voor kwaliteit in betaalbare dim- en stroomoplossingen. Met onze ervaring en kennis voorzien wij de markt van oplossingen voor alle soorten lichtbronnen. Wij richten ons op de professionele markt, producenten van verlichting en groothandels die leveren aan retail ketens.

 

Oplossingen

De Tradim® dim-oplossingen zijn verkrijgbaar via de installateur, producenten van verlichting, elektrotechnische groothandel en grote bouwmarkten. Wij leveren daarmee uitsluitend aan de zakelijke markt. 

 

Onze kracht

We staan als bedrijf dicht bij onze klant en hebben oog voor nieuwe ontwikkelingen. Dit, gecombineerd met ons uitgebreide netwerk van leveranciers en partners, maakt van Tradim® een sterke, actieve en betrouwbare partner.


Traditech en Kenniscentrum Handel

 

‘In samenwerking met Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) begeleiden wij (MBO) studenten op onze werkvloer.

Wij bieden hen een goede en veilige leerplaats en dragen zo ons steentje bij aan het beroepsgericht opleiden in de Liemers.’


De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Onze enkelvoudige LED muurdimmer (model 2490HP) heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen.

Deze dimmer dimt ruim 90% van de dimbare LED lampen die te koop zijn.

 

Ook in 2019 investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe (smart) dimtechnieken en dimmer- producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

Bekijk de oplossing!