Nieuws

12V led vloerdimmer

Tradim brengt de eerste 12V led vloerdimmer op de markt!

 

Deze vloerdimmer model 611072 is geschikt voor led. Het vermogen is van 1 tot 25 W/VA.

 

De dimmer werkt volgens het principe van PWM (Pulse-Width Modulation),Ā  dit is een modulatietechniek waarbij in een vaste frequentie pulsen worden uitgezonden waarvan de breedte gevarieerd wordt.

 

De voordelen van de PWM dimtechniek zijn:

  • soepele dim-mogelijkheden
  • nauwkeuriger uitgangsniveausĀ 
  • betere kleurconsistentie tussen de diverse niveaus.

Dankzij deze modulatietechniek is deze dimmer erg geschikt voor het dimmen van led.

 

Door middel van de schuifschakelaar kan de lamp gedimd worden. Daarnaast kan de lamp 100% worden uitgeschakeld door middel van de drukschakelaar. Binnenin zit een stelpotmeter waarmee de minimale dimstand ingesteld kan worden. De dimmer heeft een soft start voor een gunstige invloed op de levensduur van de toepaste led lampen. Dimbereik in het laag tot 0,1%. Stand-by verbruikt van slechts 0,3 watt.

 

Uitermate geschikt voor: G4, MR11 en led strips.

Deze dimmer is uitgebreid getest met o.a. lampen van Philips, Eglo, Calex, Segula, etc.

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Om u een duidelijke uitleg te geven over het aansluiten van onze dimmers, hebben wij instructie video’s voor u opgenomen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe onze producten dienen te worden aangesloten. Klik hier om deze video’s te bekijken.Ā 

 

Wij blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe (smart-) dimtechnieken en dimmer-producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

 

Bekijk de oplossing!