Nieuws

2489H – De hoog vermogen led muurdimmer

De 2489H is een hoog vermogen digitale muurdimmer voor (filament) led, halogeen en gloeilampen. Geschikt voor 3-500W/VA, 3-250W led.

Ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld de horeca of openbare gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan kroonluchters.

 

    • Geringe inbouwdiepte (22 mm).
    • Dimbereik 5 – 100%.
    • Lampen kunnen met deze dimmer 100% uitgeschakeld worden door de druk / draai-schakelaar.

 

De dimmer heeft een soft start voor een gunstige invloed op de levensduur van de toepaste led lampen. De minimale startwaarde kan worden ingesteld door middel van het stelschroefje. De 2489H heeft hotelschakeling in combinatie met een gewone wisselschakelaar en de dimmer schakelt en stemt automatisch af op fase aan- of fase afsnijding.

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Om u een duidelijke uitleg te geven over het aansluiten van onze dimmers, hebben wij instructie video’s voor u opgenomen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe onze producten dienen te worden aangesloten. Klik hier om deze video’s te bekijken. 

 

Wij blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe (smart-) dimtechnieken en dimmer-producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

 

Bekijk de oplossing!