Nieuws

2497H -Één van onze nieuwste modellen led muurdimmers

De 2497H (230VAC/50Hz, 1-150W/VA) is een fase-afsnij dimmer (‘R,C’).

 

Deze led muurdimmer is geschikt voor het dimmen van de volgende lichtbronnen:

• Dimbare (retrofit) led (filament) lampen (230V, max 100W).

• Laag voltage led lampen gecombineerd met dimbare led drivers (120W max).

• Gloei- en halogeen lampen (230V, max 150W).

• 12V halogeen lampen gecombineerd met dimbare elektronische trafo’s (120W max).

 

De dimmer heeft een soft start voor een gunstige invloed op de levensduur van de toegepaste led lampen. De dimmer is te programmeren in de MIN en MAX instelling van de aangesloten lichtbron(nen) en onthoudt de laatste gekozen dimstand. De 2497H heeft hotelschakeling middels een extra aansluiting op de dimmer. De nuldraad wordt niet gebruikt! 

 

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Om u een duidelijke uitleg te geven over het aansluiten van onze dimmers, hebben wij instructie video’s voor u opgenomen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe onze producten dienen te worden aangesloten. Klik hier om deze video’s te bekijken. 

 

Wij blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe (smart-) dimtechnieken en dimmer-producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

 

Bekijk de oplossing!