Nieuws

2500B Bluetooth dimmer – nu leverbaar!

Nu leverbaar!

De smart Bluetooth muurdimmer. 

 

De 2500B is een smart Bluetooth muurdimmer voor (filament), led, halogeen en gloeilampen.

 

Geschikt voor 5-200W/VA, 5 – 150W led. Fase afsnij dimmer R,C. Bluetooth Low Energy.

 

Bedienbaar via draaidruk knop of met een app via bluetooth. De dimmer werkt ook op voice command, wel altijd in combinatie met een Bluetooth gateway.

Minimale en maximale dim niveau instelbaar.

De dimmer heeft een soft start voor een gunstige invloed op de levensduur van de toegepaste led lampen.

Geen neutraal vereist voor het aansluiten van de dimmer.

 

Bluetooth

Bluetooth-Mesh is een computernetwerk-netwerkstandaard gebaseerd op Bluetooth Low Energy, een draadloze personal area-netwerktechnologie die is ontworpen om goedkoop en laag energieverbruik te bieden. In een Bluetooth-mesh netwerk wordt elk bericht dat door een apparaat wordt verzonden, doorgestuurd naar alle andere apparaten in het bereik waarmee berichten kunnen worden doorgestuurd en verzonden. Bluetooth-mesh is ideaal voor industriële IoT-gebruiksscenario’s, met name verlichting, die de relatief goedkope en energiezuinige meetbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties van Bluetooth-technologie vereisen. Let op: vanaf Bluetooth versie 4.2 is de communicatie stabiel.

 

 

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Om u een duidelijke uitleg te geven over het aansluiten van onze dimmers, hebben wij instructie video’s voor u opgenomen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe onze producten dienen te worden aangesloten. Klik hier om deze video’s te bekijken. 

 

Wij blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe (smart-) dimtechnieken en dimmer-producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

 

Bekijk de oplossing!