Nieuws

Nationaal LED + Elektro Trendrapport 2020

Op de LED + Elektro Business Day presenteerde Rolf Heynen, directeur van onderzoeksbureau Dutch New Energy Research, het Nationaal LED + Elektro Trendrapport 2020.

 

De drie belangrijkste uitkomsten uit het onderzoek?

1. De ervaringen met led zijn steeds positiever en vooral problemen met kleurweergave zijn goeddeels opgelost. Dimmen, flicker, netvervuiling en compatibiliteit zorgen echter nog steeds voor problemen.

2. Deze problemen vragen om heldere standaarden zodat eindgebruikers weten waar ze aan toe zijn.

3. De elektrotechnische sector moet de komende vijf jaar stevig investeren in het kennisniveau van personeel en vooral opleidingen van installateurs.

 

Het Nationaal LED + Elektro Trendrapport is het toonaangevende jaarlijkse marktrapport voor de sector licht- en elektrotechniek. Het onderzoek brengt in kaart hoe ledverlichting en ledsystemen zich ontwikkelen, signaleert uitdagingen waar de sector nog steeds tegen aan loopt en blikt vooruit naar oplossingen. De inzichten en harde data uit het rapport zijn onmisbaar voor iedere professional die met licht werkt.

Download het Nationaal LED + Elektro Trendrapport hier.

Nationaal LED + Elektro Trendrapport 2020 ©Dutch New Energy Research.

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Om u een duidelijke uitleg te geven over het aansluiten van onze dimmers, hebben wij instructie video’s voor u opgenomen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe onze producten dienen te worden aangesloten. Klik hier om deze video’s te bekijken. 

 

Wij blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe (smart-) dimtechnieken en dimmer-producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

 

Bekijk de oplossing!