Nieuws

2500W WiFi dimmer – nu leverbaar!

 

Nu leverbaar!

Met deze wifi muurdimmer model 2500W speelt Tradim in op de toenemende vraag naar ‘smart devices’. Het is een hybride muurdimmer, bedienbaar met de hand via de draai-/drukknop en via wifi  met behulp van de Smart Life app (Tuya). En ook voice command is mogelijk met Google Assistant en Amazon Alexa.

 

Het maximale dimniveau wordt automatisch ingesteld zodat de gebruiker altijd een stabiel lichtbeeld heeft. De gewenste minimale dimstand is zelf in te stellen. 

 

Muurdimmer 2500W maakt gebruik van fase-afsnijding (R,C) en heeft een vermogen van 3-200W/VA voor gloeilamp en halogeen en 3-150W voor led. 

 

WiFi is het meest voorkomende type netwerkprotocol in huis en in openbare ruimtes. Het is een familie van draadloze technologieën op basis van IEEE 802.15.4.
Bij WiFi wordt een LAN (Local Area Network) gebruikt om internettoegang te bieden binnen een bepaald beperkt bereik. Het maakt gebruik van Ă©Ă©n centrale access point waarmee je eenvoudig apparaten kunt toevoegen of verwijderen zonder de rest van het netwerk te beĂŻnvloeden. De bandbreedte van WiFi is hoog – tot 2 MHz, waardoor het perfect is voor veel voorkomende dagelijkse activiteiten.

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Om u een duidelijke uitleg te geven over het aansluiten van onze dimmers, hebben wij instructie video’s voor u opgenomen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe onze producten dienen te worden aangesloten. Klik hier om deze video’s te bekijken. 

 

Wij blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe (smart-) dimtechnieken en dimmer-producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

 

Bekijk de oplossing!