Nieuws

2500W WiFi dimmer – binnenkort leverbaar bij Tradim!

 

Binnenkort leverbaar bij Tradim!

 

De WiFi dimmer (artikelnummer 2500W).
Geschikt voor:
-220-240V
-3 tot 200 Watt gloei en halogeen
-3 tot 150 Watt LED.
Fase afsnij dimmer R,C.

 

Deze hybride muurdimmer is bedienbaar via:
-draaidruk knop,
-via wifi in de app
-of spraak gestuurd
Werkt met Google assistant en Alexa.
Minimale en maximale dim niveau instelbaar.

 

WiFi is het meest voorkomende type netwerkprotocol in huis en in openbare ruimtes. Het is een familie van draadloze technologieën op basis van IEEE 802.15.4.
Bij WiFi wordt een LAN (Local Area Network) gebruikt om internettoegang te bieden binnen een bepaald beperkt bereik. Het maakt gebruik van Ă©Ă©n centrale access point waarmee je eenvoudig apparaten kunt toevoegen of verwijderen zonder de rest van het netwerk te beĂŻnvloeden. De bandbreedte van WiFi is hoog – tot 2 MHz, waardoor het perfect is voor veel voorkomende dagelijkse activiteiten.

De juiste led dim-oplossing

Welke dimmer functioneert met welke lichtbron? Door de ontwikkelingen op de markt, is een eenduidig antwoord niet altijd eenvoudig te geven.

 

Om u te adviseren heeft Tradim een dimwijzer ontwikkeld. Hierin vindt u ons complete dimmer assortiment, gecombineerd met de juiste lichtbron.

 

Om u een duidelijke uitleg te geven over het aansluiten van onze dimmers, hebben wij instructie video’s voor u opgenomen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe onze producten dienen te worden aangesloten. Klik hier om deze video’s te bekijken. 

 

Wij blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe (smart-) dimtechnieken en dimmer-producten. Op deze manier blijven wij de brug slaan tussen ledverlichting en betaalbare dimoplossingen.

 

Tradim, Uniek in dimtechniek!

 

Bekijk de oplossing!